LEUVEN 13 en 14 OKTOBER 2018   

Reacties

Enkele reacties van deelnemers en bezoekers na de editie 2014:

Red (bezoeker): Bij deze dikke proficiat en merci aan de organisatoren en exposanten! Het was een mooie editie in een heel aangename zaal (er zal wel kritiek zijn op de afmetingen, maar ze had 10x meer charme dan Mechelen - maakt veel goed :-) ). Enkele enorm knappe baantjes gezien, modelbouw gaat meer en meer op kunst lijken - sommigen overklassen gewoon nu al - maar dan in onze discipline - wat gevestigde namen als Panamarenko - in hun discipline - creëren, alleen zonder de blabla en met veel minder publieke bekendheid. Het Spoor O team en Marcel Ackle spanden voor mij echt de kroon in deze editie.

Yannick (bezoeker): Het was een leuke expo! Mooie verdeling tussen de prachtige banen en handelaars! De banen waren prachtig. En er waren leuke, en interessante babbels. Proficiat aan de organisatie.

Peter (bezoeker): De medewerkers hebben echt hun best gedaan, en voor de deelnemers aan de minibaantjes wedstrijd heb ik niets dan lof. Uitschieters: Hele leuke en (zelfs lange) gesprekken gehad met o.a. Emmanuel Nouallier (weer wat bijgeleerd maar spijtig dat het boek niet op de beurs te koop was). En als laatste: deelgenomen aan de stemming voor de Minibaantjes wedstrijd. Spijtig dat we maar voor 1 mochten kiezen, en met grote een plastiek zak met nieuwe dingen veel te vroeg naar huis vertrokken.

Tom (bezoeker): Top beurs van 10 tot 18u30 er rond gehangen. Ik kan alleen maar zeggen chapeau aan de organisatie en deelnemers.

Peter (bezoeker): Gisteren een heel leuke dag gehad. Mooie banen (vooral bij 'Feldbahn im Bild' ben ik meerdere keren gaan kijken en telkens andere details gezien). Mooi werk van de deelnemers van de minibaantjes wedstrijd. Weeral puik werk verricht door de organisatie! Kortom een geslaagde dag!

Steve (bezoeker): Ik ben gisteren ook op de beurs geweest en ik moet zeggen dat het super was. Kaarten op voorhand gekocht dus langs de file gewoon doorlopen en niet aanschuiven. Binnen veel rijdende treinen gezien en een goed aanbod in de verkoop. 's Middags in de cafetaria gegeten en gedronken tegen een zeer schappelijke prijs zonder echt lang te moeten aanschuiven. Na de middag was het gezellig druk maar naar mijn inzien kon je nog alles rustig bekijken. Dus van mij een dikke pluim voor de organisatie. Voor mij was het een superdag en doe zo vooral verder.

Luc (bezoeker): Niettegenstaande de kleinere oppervlakte in vergelijking met de Nekkerhallen hebben we toch een ganse dag nodig gehad om alles rustig te kunnen bekijken. Ik vind het zeker een geslaagde tentoonstelling. Een mooie mix van banen en handelaars en bovendien mooie modelbanen. Ik heb al andere tentoonstellingen bezocht waar de kwaliteit soms echte bedroevend is. Hier wordt de lat hoog gelegd en dat vind ik prima.Ook bij de minibaantjes hebben de deelnemers de lat hoog gelegd. Mooie stukjes, mooi gepresenteerd.

Antoon (bezoeker): Allereerst proficiat aan de organisatie. De locatie was inderdaad veel gezelliger dan de Nekkerhal. Catering: vriendelijke bediening, democratische prijzen, lekkere broodjes en op zondag althans altijd plaats om te zitten. Minibaantjes: veel leuke gezien en met passie gemaakt. De Kempen: veel leuke details en soms zelfs met bewegende figuren, maar je moet ze soms zoeken.

Wim (bezoeker): Eindelijk de modelspoorexpo nog eens kunnen bekijken. Voor ons was het een reuze ervaring, alles fijn geregeld. Trein - bus verbinding. Leuke en mooie banen gezien. Het was een topdag, bedankt aan de organisatie.

Karlien (deelnemer): Ik vond het een zeer fraaie expo en mijn dochter en ik hebben onze ogen uitgekeken: wat een mooie banen en interessante kramen. De sfeer was steeds plezierig en de hal precies groot genoeg: je kon niet verdwalen, je behield steeds het overzicht, en toch werd je telkens weer verrast door nieuwe baantjes of stands die je bij een vorige ronde blijkbaar over het hoofd had gezien.

Ad (deelnemer): De 7e Grote Modelspoor expo verdient een ‘Groot bedankt’. Wij hebben met ‘AlaskaN’ een fantastisch weekend in België gehad. Een heel prettige locatie (waar de gordijnen langs de wanden voor een rustige akoestiek zorgden!) op korte afstand van het hotel. Prachtige modelbanen, een acceptabele hoeveelheid verkoop (van goede standhouders). Een heel geïnteresseerd en gedisciplineerd publiek.

Criel (deelnemer): Voor ons was het een goede editie. Leuke sfeer, goede locatie, mooie hal.

Wim (deelnemer): Ik vond het een leuke expo. Erg goed verzorgd, dus dank daarvoor! De gangen indeling ect was prima naar mijn idee, niet te druk. Echt een tentoonstelling om vaker naartoe te komen! Leuke stad overigens, Leuven. Ik vond het ook prima zo met alle deelnemers, eten ect goed geregeld.

Jean (deelnemer): Ik vond deze editie uiterst geslaagd. Goede indeling, voldoende ruimte tussen de standen voor de bezoekers en voldoende ruimte achter de standen voor de exposanten. Ondanks het goede weer was er toch een talrijke opkomst, maar dat heb je niet in de hand. Deze locatie is een goede vervanging voor de Nekkerhal.

Jean-Luc (deelnemer): Ik vond het een zeer aangename, goed georganiseerde beurs op een stijlvolle locatie en vlakbij ;-). Alles was naar wens, goede catering, aangename cafetaria.

Chris (deelnemer): Het was voor ons de eerste keer dat we meededen en dat is ons goed bevallen. Organisatie was prima. Hotel was ook goed. Prima kamers, goed eten. Parkeren was top, eten en drinken op de beurs ook. De lunchpakketten waren uitstekend, lekkere broodjes ! De Brabanthal is een prima locatie, wel warmt de zaal snel op, maar het was ook bizar warm voor de tijd van het jaar.

Jim (deelnemer): Naar onze mening was de tentoonstelling een succes. We werden goed verzorgd, er kwam ons niets tekort. Het was een zeer goed idee om de zaal te verdelen in verschillende 'vakken'. Modelbanen werden samen gezet,  fabrikanten werden gegroepeerd en een deel handelaren stond ook samen. Minibaantjeswedstrijd stond van oudsher samen. Goed concept. Langs onze zijde zijn wij verheugd dat Modelspoormagazine zulk evenement organiseert.  Dat geeft ons de kans om onze modelbanen tentoon te stellen aan een ruimer publiek.

Aat (deelnemer): In eerste instantie had ik mijn bedenkingen bij de verandering van locatie. Maar ik moet zeggen dat mij dit 100% is meegevallen. Het was een gezellige beurs met veel variatie. Ook de indeling vond ik geslaagd. Ik heb dus geen punten die voor verbeteringen zouden kunnen zorgen. Ik vond het een zeer geslaagde en succesvolle beurs.

Ivo (deelnemer): Ik heb de ervaring van meer dan 40 tentoonstellingen, dus we hebben wel één en ander gezien… Jullie hebben met je organisatie een uitzonderlijk hoge ranking. Iets verbeteren? Alles was in orde en goed getimed.

Hugo (deelnemer): Mijn oprechte dank aan alle mensen die dit georganiseerd hebben en de vele praktische dingetjes gedaan hebben zodat alles vlekkeloos kon verlopen. Zo’n gebeurtenis is  goed voor de hele modelbouw-wereld van onder tot boven. Het inspireert mensen, het biedt de gelegenheid aan fabrikanten om hun ding te tonen, het motiveert   de modelbouwer om een klein diorama te bouwen en hiermee zijn eenzame zolderkamer te verlaten, het brengt veel mensen samen rond het thema… Mocht dit wegvallen, dan is de wereld iets armer geworden. De locatie  vond ik veel beter dan de Nekkerhallen in Mechelen. De parking was  perfect, de zaal  qua geluid veel beter, en  de standhouders konden de ruimte goed vullen. Het bezoek was overdonderend,  in aantal en enthousiasme. Ik kan geen enkel negatieve kritiek bedenken. Alleen dat ik weinig tijd had om van de andere stands te genieten. Een schitterende tentoonstelling.

Jeroen (deelnemer): Hierbij wil ik u en alle mede organisatoren complimenteren met de geweldige 7e editie van de Modelspoor Expo ! Wellicht iets kleiner dan in Mechelen maar dit is mijns inziens ruimschoots goed gemaakt door de mooie hal en dito entree. De hoogte van de hal gecombineerd met de zwarte 'gordijnen' aan de wanden zorgde voor een ruime beleving. De gordijnen hadden een dempende werking op het omgevingsgeluid wat erg prettig was wanneer er gesprekken met bezoekers gevoerd moesten worden. De locatie van het buffet en secretariaat waren eveneens perfect gekozen.